Fabrica de tamplarie PVC si aluminiu

marwin.ro reprezinta o fabrica de tamplarie PVC si aluminiu cu capital integral romanesc, ce a luat fiinta din dorinta crearii unui model de business in domeniul tamplariei PVC si aluminiu, precum si al produselor asimilate acestei ramuri, bazat pe seriozitate, profesionalism si orientare catre client. 

Obiectul principal de activitate il constituie productia si instalarea sistemelor de tamplarie din PVC si aluminiu, precum si pereti cortina, rulouri exterioare, obloane exterioare din aluminiu si placari cu bond. 

Echipamentele pe care le utilizam in procesul de productie au fost atent selectionate, facand parte din varfurile de gama ale producatorilor consacrati in domeniu. 
De asemenea, pentru a intregi procesul de productie, investim constant in factorul uman, marwin.ro dispunand de personal cu o vasta experienta in domeniu, mentinand la cele mai inalte cote de exigenta calitatea produselor, putand realiza proiecte cu un inalt grad de dificultate tehnica. 

Principala noastra preocupare este satisfactia clientilor. Impunem si colaboratorilor nostri acelasi motto si aceleasi principii durabile, fiind constienti ca toate acestea servesc interesului nostru de dezvoltare durabila. 

Atat clientii nostri cat si proiectele derulate cu acestia ne recomanda atat pentru lucrari viitoare, cat si pentru seriozitatea si promptitudinea cu care tratam fiecare proiect.

Clientii si colaboratorii nostri sunt invitati in hala de productie pentru a asista personal la intregul proces de productie al comenzii dumnealor, spre a se asigura ca respectam intocmai cele mai inalte standarde in domeniu.